1 mei 2024

Marion en William Quist kijken uit naar hun appartement in OostDock

"Ja, we zijn klaar voor een appartement. Puur omdat we maximaal willen genieten van de tijd die we hebben. Met elkaar, de kinderen, een kleinzoon van nog geen jaar en dierbare vrienden."

"Die tijd gaan we dus niet verspillen met onderhoud, zorgen over comfort of energiekosten, of het onderhouden van een uitdagende tuin.Tevreden terugkijken het leven dat achter ons ligt, maar vooral ook de tijd die nog voor ons ligt."

Beiden werken hard, hun leven lang al. En nog steeds. Marion al 35 jaar bij de Plus in Halsteren, William is nu vestigingsmanager bij Zeeland Belting Service. Beiden begonnen met een MBO-diploma en werkten zich omhoog. Ook letterlijk dus, naar de derde verdieping van OostDock.

Hun wens ging uit naar type "Voor Anker", met uitzicht over de jachthaven en die wens ging in vervulling. Marion: "Dolgelukkig zijn we ermee. De koning te rijk dat wij dit voor elkaar hebben gekregen met hard werken en verstandige keuzes maken. En we genieten nu enorm van het hele voorproces en alle behulpzaamheid van iedereen die bij dit project betrokken is. Daar waren we vooraf wat ongerust over, maar dat was dus niet terecht. En door het brochureboek komt het wonen op Sint Anna Harbour Resort al helemaal tot leven."

Op onze vraag wat de mooiste kwaliteit van hun toekomstige appartement is zijn ze duidelijk: “De plek! Echt, mooier wordt het niet. Ons balkon hangt straks zowat over de jachthaven, de extra slaapkamers zijn er voor logeerpartijtjes en het beschutte balkon op de hoek wordt ongetwijfeld het verlengstuk van onze woonkamer. Alsof die al niet groot genoeg is!"

Familie Quist trotse kopers appartement OostDock  Sint Anna Harbour Resort