24 mei 2024

Geslaagde eerste Ontdekdag

Sint Anna Harbour Resort kijkt terug op een zeer geslaagde Ontdekdag. De formule om laagdrempelig kennis te maken met de vele kwaliteiten van wonen en leven op de Boulevard van Sint-Annaland krijgt beslist een vervolg. Tientallen belangstellenden bezochten de eerste Ontdekdag op vrijdag 24 mei. 

Het Inspiratiecentrum op de eerste verdieping van Ardi Keukens bleek bij het ontvangen van alle aanmeldingen al te klein, waardoor het evenement moest uitwijken naar De Brasserie van Ardi Keukens, dat blijkbaar geen enkele moeite had om haar gastvrijheid op te schalen. Het gezelschap werd met een presentatie van Alexander Snoodijk van Team for Real geïntroduceerd in de kwaliteiten van de totale ontwikkelingen én de individuele appartementen.

Aansluitend werden bezoekers in de gelegenheid gesteld om op de Boulevard van Sint-Annaland het zojuist geopende uitkijkplateau te beklimmen om zo van het uitzicht te genieten. Een fikse regenbui kon de bezoekers niet hinderen. Wie een bezoek aan de bouwlocatie uitstelde vuurde vragen af op de verschillende betrokken projectpartners of bezocht de vele inspirerende keukenopstellingen in de showroom van Ardi.

Op de sociale kanalen kondigt Sint Anna Harbour Resort binnenkort nieuwe evenementen aan, al is het Inspiratiecentrum tijdens de openingstijden van Ardi Keuken altijd geopend. Wie weet hoe voortvarend ver verkoop gaat en de urgentie voelt spreekt echter vandaag nog af met de makelaars van Neeskens: 0166 72 89 00

Sint Anna Harbour Resort Ontdekdag bij Ardi Keukens