Hero havenbeeld

wonen aan het water

stap voor stap uw droomappartement realiseren

bekijk hier de uitgebreide koopwijzer

Naast de imposante brochure vol met indrukwekkende impressies en sfeerbeelden van uw nieuwe appartement of penthouse in OostDock is óók een prachtige koopwijzer gemaakt. Hierin nemen we u stap voor stap mee in de realisatie van uw droomappartement en vindt u alle belangrijke informatie terug. Download dit document en laat u inspireren! 

Hero havenbeeld

wonen aan het water

Wonen aan het water sint anna 50

elke dag genieten

sint anna harbour resort komt tot leven

Direct aan de dynamische jachthaven van Sint-Annaland groeit iets unieks. Op het havenplateau verrijzen twee luxe appartementengebouwen en een zeer exclusief landmarkhotel. Allemaal in de overtreffende trap van goede smaak én next level kwaliteit. Een plek voor visionairs die de potentie en waarde van deze locatie en ontwikkeling helder inzien en er nu al naar uitkijken om hier te gaan genieten. De verkoop van luxe appartementen in het gebouw OostDock is al gestart!

De makelaars van Neeskens noteren graag uw belangstelling en zijn momenteel al druk met het verwerken van de eerste opties. Immers, de bouw start al deze zomer!

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en u ontvangt alle updates met betrekking tot dit project en uitnodigingen voor onze bijzondere evenementen.

Aanhef
Meneer
Mevrouw
anders

het havenplateau
van sint-annaland...
hier is wonen
groots genieten.

Interieur sint anna 50

Een impressie van het interieur van een appartement aan de havenzijde

tholen is...
zo zeelandelijk!
een eiland vol
verbindingen

Neeskens wilmar
Neeskens martin

NEESKENS MAKELAARS HEEFT DE SLEUTELS TOT ST. ANNA HARBOUR RESORT

Wilmar van Haaften en Martin van Ieperen zijn bijzonder vertrouwd op Tholen. Hun kantoor is door de ontwikkelaars voor dit project geselecteerd op doortastendheid en behulpzaamheid. Zo zijn ze van waarde, voor u!

Neeskens logo zwart

NEESKENS MAKELAARS
0166 728900
tholen@neeskens.com