Hero havenbeeld
WELKOM OP HET OFFICIËLE START VERKOOPEVENT VAN ST. ANNA HARBOUR RESORT – GEBOUW OOSTDOCK

Wij zijn er klaar voor!

De brochure is klaar. Nou ja brochure…. een lijvig en indrukwekkend boekwerk! Hij staat vól imposante impressies van de exclusieve appartementen op het havenplateau van Sint-Annaland, met een directe ligging aan het water. Samen met impressies van de interieurs waarin echte foto's van het uitzicht zijn verwerkt. Maar, ook ingekleurde en zéér gedetailleerde plattegronden die een inspirerend beeld geven van de ruimte en mogelijkheden in de riante appartementen van ca. 92 tot 120 m2. Een documentatiepakket met ook de prijslijst (vanaf € 389.000,- vrij op naam) en een overzicht van alle kwaliteiten en diensten rondom de realisatie van de appartementen op St. Anna Harbour Resort overhandigen wij u dan met plezier. Samen met u kijken we uit naar vrijdag 5 april 2024.

In de sfeervolle brasserie van Ardi Keukens in Sint-Annaland verwelkomen wij u die dag gastvrij en hartelijk. We delen alle informatie en documentatie met u om tot een goed inzicht en een heerlijk vooruitzicht te kunnen komen.

Om 16.30 uur (inloop 16.00 uur) en 19.00 uur (inloop 18.30 uur) tonen wij u een presentatie waarin alle kwaliteiten van de appartementen in OostDock tot leven komen. Ook stellen wij u als éérste in de gelegenheid om een inspirerend kijkje te nemen in de exclusieve projectshowroom, op de 1e verdieping bij Ardi.

Schrijf nu in via het formulier hiernaast en bemachtig een plek tijdens dit feestelijke start-evenement. We kijken er enorm naar uit om alle details van dit unieke project met u te delen. De betrokken projectspecialisten, vertegenwoordigd door onze verkoop-, bouw- en interieurpartners zijn deze dag ook aanwezig om zelfs uw meest inhoudelijke vragen te mogen beantwoorden. Dit wilt u niet missen!

inschrijfformulier

Vul het formulier hieronder in om in te schrijven voor het event op 5 april:

Met hoeveel personen mogen we u verwelkomen?
Welke sessie wilt u bijwonen?
Kies een optie
16:30 uur (inloop vanaf 16:00 uur)
19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur)